Reno Consultancy wil organisaties helpen zichzelf te helpen. De trajecten van Reno hebben al andere bedrijven geholpen om samen met de medewerkers de complexe werkelijkheid terug te brengen tot een overzichtelijk en beheersbaar geheel.

Wie de kosten wil verlagen bereikt daarmee doorgaans dat alleen de kwaliteit daalt. Maar door processen overzichtelijk te maken en het werk in één keer goed te doen, gaat de kwaliteit omhoog en dalen de kosten. Bovendien wordt de werkomgeving veiliger doordat de werkzaamheden overzichtelijk en duidelijk zijn.

Naast trajecten voor het inrichten van een afdeling of organisatie, verzorgt Reno ook trainingen en lezingen. Meer informatie over deze drie productgroepen vindt u in het menu hiernaast.

Daarbij wil Reno Consultancy geen Consultant maar een Resultant zijn. We willen graag garant staan voor het resultaat, opdat de inbreng een aantoonbare verbetering tot stand brengt. Door een meetbaar rendement overeen te komen, wordt de toegevoegde waarde van het traject geborgd.

Wilt u meer weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

ing. R.J.M. Rietjens